Organisasjon, styrer, utvalg, lokale lag og diagnosegrupper

Ryggforeningen i Norge er en landsdekkende forening med medlemmer over hele landet. Ryggforeningen har kontorer på Rygge i Østfold og har en liten organisasjon som i hovedsak skal støtte aktivitetene ute i våre lokale lag og diagnosegrupper.

I denne seksjonen vil du finne oversikt over hvordan vi er organisert, hvem som er ledende tillitsvalgte og hvor i landet vi har lokale lag og foreninger.

Vår målsetting er at vi skal ha lokale lag i alle fylker og regioner. Det gjenstår endel før vi kan si at vi har nådd det målet. Dersom du savner et lokallag i ditt distrikt ber vi deg ta kontakt med vårt servicekontor, så skal vi være behjelpelig med å forsøke å få til en lokal møteplass i ditt distrikt.